A67 - Venlo: Snelwegloper dood na dubbele aanrijding


Een 52-jarige vrouw uit Liessel (gemeente Deurne) is gisteravond om het leven gekomen door een aanrijding met een auto op de A67 bij Venlo. Dat meldde de politie. Het ongeval gebeurde om 21.30 uur ter hoogte van het Holland Casino.
Volgens de politie liep de vrouw op de rijbaan toen zij werd aangereden en overleed. De bestuurder van de auto reed van schrik door maar bedacht zich, om zich later bij de politie te melden op de plaats van het ongeval.

Het slachtoffer werd na de eerste aanrijding ook nog aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur daarvan stopte en waarschuwde de hulpdiensten. De politie onderzoekt wat de vrouw op de snelweg deed.

====

Blik op Nieuws schreef:Slachtoffer ongeval A67 na lift in Venlo afgezet

De vrouw die zaterdagavond op de A67 om het leven kwam, blijkt na een lift in Venlo te zijn afgezet. Dit meldt de politie zondag.

Voor zover bekend is ze rond 19:15 uur afgezet bij een bushalte aan de Eindhovenseweg. Een automobilist met wie ze mee is gelift heeft dit zelf bij de politie gemeld. Waarschijnlijk wilde ze verder reizen vanaf dit punt. Op enig moment is ze daarbij vermoedelijk de snelweg over gestoken. Waarom ze dat deed is onduidelijk. Ze werd even voor 21:30 uur geraakt door een auto en vervolgens overreden door een vrachtauto. Ze overleed ter plekke.

Bron:  Algemeen Dagblad


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram