Almere - N702: Twee doden bij ongeval met Ferrari (update)


Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval in Almere. De twee zaten in een Ferrari, waarvan de bestuurder vermoedelijk in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor. De wagen raakte meerdere bomen en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand, meldt een politiewoordvoerder.

Het ongeval vond rond 16.00 uur plaats op de Buitenring. Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk nog.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt.

Eindhovens Dagblad schreef: Man uit Geldrop overlijdt in Almere

Een 49-jarige man uit Geldrop en een 31-jarige vrouw uit Tiel zijn zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de Buitenring in Almere. Dat heeft de politie zondag laten weten. De twee zaten in een auto die door de vrouw werd bestuurd.

Zij verloor na een inhaalmanoeuvre vermoedelijk de macht over het stuur. Het voertuig kwam in de berm terecht, raakte een aantal bomen en kwam uiteindelijk tegen een andere boom tot stilstand.

RTL Nieuws schreef: Ferrari crashte door hoge snelheid

Een dodelijk ongeluk met een gehuurde Ferrari in Almere is veroorzaakt door een combinatie van een veel te hoge snelheid en een hobbel in de weg. Dat blijkt uit politieonderzoek.

De 31-jarige bestuurster uit Tiel raakte eind mei de controle over de auto kwijt. Ze botste daarna tegen meerdere bomen. Zij en een 49-jarige man uit Geldrop kwamen om het leven.

Volgens de politie heeft een hobbel in de weg eraan bijgedragen dat de vrouw de macht over het stuur verloor. Het verhuurbedrijf valt niets te verwijten, meldt het OM.


Bron:  Nieuws.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram