Alphen: Eenzijdig dodelijk ongeval


In de nacht van maandag op dinsdag vond op de Nieuweweg in Alphen een eenzijdig verkeersongeval plaats met dodelijke afloop. Een voorbijganger trof rond 04.10 uur een auto tegen een boom en waarschuwde de politie. Diverse hulpdiensten gingen er zo snel mogelijk naartoe, maar dit mocht voor de bestuurder niet meer baten. Die bleek ter plekke te zijn overleden.

Politieagenten, ambulance en brandweer rukten uit naar de ongevalslocatie. Het slachtoffer is door brandweermensen uit het voertuig gehaald en is vervolgens naar een ziekenhuis overgebracht voor de schouw.

Politiemensen van de afdeling Verkeersongevallenanalyse hebben ter plekke technisch sporenonderzoek gedaan. De bestuurder reed over de Nieuweweg vanuit de Dijkgraaf de Leeuwweg richting Wamel. Vermoedelijk is hij in de berm geraakt, voor de eerste bocht vanaf de Dijkgraaf de Leeuwweg, en tegen een boom terecht gekomen. Na het onderzoek kon de weg weer voor verkeer worden vrijgegeven, dit was rond kwart voor zeven.

De politie is bezig familie van het slachtoffer in kennis te stellen. Zodra het slachtoffer geïdentificeerd is, wordt dit bericht aangevuld met de personalia van de bestuurder.

Bron:  Nieuwsbank


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram