Amsterdam: Vrouw (76) overleden na aanrijding met lijnbus Bos en Lommerweg


Een 76-jarige vrouw is gisteren om het leven gekomen bij een ongeluk op de Bos en Lommerweg. Dat gebeurde bij een aanrijding tussen de vrouw en een lijnbus.

Het ongeluk vond even na 10.00 uur plaats. De vrouw stak de tram-/busbaan bij het Bos en Lommerplein over en kwam daar in aanraking met de bus. Zij is vervolgens met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar is later die dag overleden.

De politie zoekt nu mensen die het ongeluk of vanuit de bus of op straat hebben zien gebeuren. Zo hopen zij er achter te komen hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

=====
112 Vandaag schreef: Voetgangster doodgereden in Amsterdam

Op donderdagochtend 25 oktober vindt even na 10 uur een aanrijding plaats op de Bos en Lommerweg tussen een lijnbus en een voetganger. De voetganger, een 76-jarige vrouw uit Amsterdam, raakt hierbij zwaargewond en komt enige tijd later te overlijden. Om de toedracht van het ongeval vast te kunnen stellen, is de politie op zoek naar getuigen.

Om het toedrachtsonderzoek zo volledig mogelijk te kunnen doen is de politie op zoek naar getuigen.

Omstreeks 10.07 uur die donderdagochtend komt het tot een aanrijding tussen de bus en de vrouw, die op dat moment de tram-/busbaan nabij het winkelcentrum Bos en Lommerplein oversteekt. Het slachtoffer wordt met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar komt later die dag te overlijden. Van de dodelijke aanrijding die ochtend zijn zeer waarschijnlijk verschillende mensen, zowel in de bus als op straat, getuige geweest.

De politie zou graag willen spreken met deze getuigen om zo het toedrachtonderzoek zo volledig mogelijk te kunnen verrichten. Bent u getuige geweest van het ongeluk en hebt u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of via het tipformulier.

Bron: https://112vdg.nl/2018/10/26/voetgangster-doodgereden-in-amsterdam/
=====

Bron:  AT5


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram