Arnhem: Motorrijder en fietser beiden overleden na aanrijding


De twee personen die betrokken waren bij het ongeval dinsdagmiddag op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem zijn allebei overleden. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Getuigen zagen hoe een motorrijder over de Burgemeester Matsersingel reed en in aanrijding kwam met een fietser die overstak.

De eerste hulp aan slachtoffers werd verleend door omstanders en politiemensen die in hun vrije tijd toevallig voorbij kwamen. Even later arriveerden de hulpdiensten.

Onderzoek
De motorrijder, een 35-jarige Arnhemmer, overleed ter plaatse. De fietser werd naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed de 65-jarige man uit Arnhem 's avonds.

Kort na het ongeval is de politie een onderzoek gestart. Getuigen zijn gehoord en sporen zijn vastgelegd. Uit het onderzoek moet blijken wat er precies is gebeurd.

Familie en vrienden van de verkeersslachtoffers hebben woensdagochtend bloemen gelegd bij de plek van het ongeluk.

=====
Politie.nl schreef: Twee doden bij ongeval tussen motorrijder en fietser

Bij een ongeval aan de Burgemeester Matsersingel in Arnhem zijn gisteren twee mannen overleden. Getuigen zagen hoe een motor over de Burgemeester Matsersingel reed, en in aanrijding kwam met een fietser die overstak.

De eerste hulp aan slachtoffers werd verleend door omstanders en politiemensen die in hun vrije tijd toevallig voorbij kwamen. Even later arriveerden de hulpdiensten. De motorrijder, een 35-jarige Arnhemmer, overleed ter plaatse. De fietser werd naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed de 65-jarige man uit Arnhem 's avonds.

Kort na het ongeval is de politie een onderzoek gestart. Getuigen zijn gehoord en sporen zijn vastgelegd. Uit het onderzoek moet blijken wat er precies is gebeurd.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/18/02-arnhem-twee-doden-bij-ongeval-tussen-motorrijder-en-fietser.html
=====

Zie ook:
https://www.gelderlander.nl/arnhem-e-o/motorrijder-overleden-na-ernstig-ongeval-arnhem~afce500e/

Link naar foto's:
https://images2.persgroep.net/rcs/PpmoAGVLFGmN2FJvjo4Ab9b1CJw/diocontent/122009645/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

https://imgg.rgcdn.nl/a19de468cc5b422a8af863338c81dbcb/opener/Foto-GinoPress-B-V.jpg
Bron:  de Gelderlander


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram