Bergeijk: Voetganger (80) overleden na botsing met auto


27/11/2017 De man die maandagavond gewond raakte toen hij in Bergeijk werd aangereden door een auto, is maandagnacht overleden in het ziekenhuis.

Het 80-jarige slachtoffer komt uit Bergeijk. Dit meldt de politie dinsdag.

'Niet te ontwijken'
Volgens een woordvoerder stak de man plotseling over toen hij op de Nieuwstraat in zijn woonplaats werd geschept door een auto. De bestuurster van deze wagen, een 26-jarige vrouw, kon hem niet meer ontwijken.

Agenten hebben haar gesproken en laten blazen. Hieruit bleek dat ze niet te veel had gedronken. Verkeersspecialisten hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

=====
112Brabant.nl schreef: Voetganger overleden na ernstig ongeval in Bergeijk

De voetganger die maandagavond zeer ernstig gewond raakte bij een ongeval in Bergeijk is afgelopen nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De 80-jarige man werd rond 21.30 uur op de Nieuwstraat geschept door een automobiliste. Hij liep daarbij vermoedelijk ernstig hoofdletsel op en was na de aanrijding niet aanspreekbaar.

Een traumahelikopter landde net buiten het dorp langs de Hooge Berkt om hulp te verlenen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis maar daar overleed hij dus alsnog aan zijn verwondingen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek.

Bron: http://www.112brabant.nl/news/19208-voetganger-overleden-na-ernstig-ongeval-in-bergeijk/
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/272025622/Voetganger+geschept+door+auto+in+Bergeijk.aspx

Link naar foto:
http://imgb.igcdn.nl/b15b03d69acd444096689d7a0c5e393a/opener/De_beschadigde_auto_na_de_botsing_(foto_Rico_VogelsSQ_Vision_Mediaprodukties).jpg

Meer foto's op:
http://www.112brabant.nl/news/19208-voetganger-overleden-na-ernstig-ongeval-in-bergeijk/
 
 
Bron:  Omroep Brabant