Berkel en Rodenrijs: Bejaarde man komt om bij ongeval


Door nog onbekende oorzaak is dinsdagmiddag, rond half vijf, een automobilist van de weg geraakt en in de sloot belandt. De 82-jarige bestuurder uit Bleiswijk is daarbij om het leven gekomen.

De auto is in een bocht van de Ds. van Koetsveldtstraat rechtdoor gereden en kwam ondersteboven in de sloot terecht. Ook de 82-jarige echtgenote van de bestuurder zat in de auto. Zij kwamen beiden onder water te zitten.

Een politieman die het ongeval zag gebeuren ging snel de sloot in samen met enkele omstanders. Zij konden de auto uiteindelijk iets wat optillen en de bestuurder bevrijden.
Door kordaat en actief optreden van vele omstanders kon ook de vrouw op het droge worden gebracht. Zowel de bestuurder als zijn vrouw zijn door agenten en door burgers gereanimeerd. De man is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum, waar hij helaas dezelfde avond is overleden. De vrouw is overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis.

Het duikteam van de brandweer heeft nog een onderzoek ingesteld in de sloot om uit te sluiten dat er nog anderen bij het ongeval betrokken waren. Dat bleek inderdaad niet het geval.

Voor enkele omstanders en is slachtofferhulp geregeld.

Bron:  Politiepers berichten


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram