Berkel-Enschot - N261 : Automobilist komt om bij frontale botsing


Op de Burgemeester Bechtweg in het Brabantse Berkel-Enschot zijn maandagmiddag rond 12.15 uur twee auto's frontaal op elkaar gebotst. 'Een man die een Opel Corsa bestuurde, is daarbij om het leven gekomen', meldt de politie maandag.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. De bestuurder van een Mercedes is zwaargewond naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht, zijn situatie is niet levensbedreigend.

Vermoedelijk is de bestuurder van de Opel Corsa, die in de richting van de aansluiting met de A65 reed, op de verkeerde weghelft terechtgekomen. Daardoor was een aanrijding met de Mercedes met Belgisch kenteken niet meer te voorkomen.

In die auto zaten ook de vrouw en twee kinderen van de bestuurder, maar die liepen slechts lichte verwondingen op. Enkele auto's achter de Mercedes liepen blikschade op, omdat ze niet meer tijdig konden remmen.

De Burgemeester Bechtweg is tussen de Nederlandweg en de aansluiting met de A65 in beide richtingen afgesloten. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant doen onderzoek naar de exacte toedracht.

Bron:  Blik op Nieuws


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram