Breda: Auto rijdt kanaal in, inzittende overleden


Aan de Kanaaldijk in Breda is vrijdagavond laat een auto te water geraakt. De inzittende is overleden.

De politie kreeg rond 23.30 uur een melding dat bij de Terheijdensebrug in de Brabantse stad een auto het kanaal was ingereden. Duikers van de brandweer zijn een uur bezig geweest om de auto te lokaliseren, waarna de inzittende uit het water werd gehaald.

Er is nog geprobeerd de persoon te reanimeren, maar dit was tevergeefs. De politie kent de identiteit van de inzittende en gaat de nabestaanden informeren. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

=====
Blik op Nieuws schreef: Vrouw overleden na te water raken auto kanaal Breda

Vrijdagavond is rond 23.30 uur in Breda een auto aan de Kanaaldijk het water van het Markkanaal ingereden. 'De inzittende, een vrouw, is bij het ongeval om het leven gekomen', zo meldt de politie zaterdag.

Hulpdiensten ter plaatse
De hulpdiensten gingen massaal ter plaatse na de melding van de te water geraakte auto aan de Kanaaldijk nabij de Terheijdensebrug en Hartelweg. In eerste instantie werd het voertuig nog niet aangetroffen, dus was er ook nog niet duidelijk of er nog iemand in het voertuig zat', aldus de politie.

Auto met slachtoffer aangetroffen
Om 00.35 uur hebben duikers van de brandweer het voertuig gelokaliseerd en daaruit een persoon gehaald en naar de kant gebracht. Het slachtoffer, een vrouw, werd nog gereanimeerd maar bleek al te zijn overleden. De politie kent de identiteit van de vrouw maar gaat eerst de nabestaanden informeren.

Bron: https://www.blikopnieuws.nl/nieuws/266069/vrouw-overleden-na-te-water-raken-auto-kanaal-breda.html
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/280980942/Vrouw+overleden+nadat+ze+met+auto+water+in+rijdt.aspx

Link naar foto's:
http://imgb.igcdn.nl/9b01e0084c804f0fa01520abbb881948/opener/De_auto_werd_rond_halfeen_gevonden_(Foto_SQ_Vision).jpg

https://www.telegraaf.nl/images/840x473/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/1277c1bc-97a3-11e8-a034-5351139e0c37.jpgBron:  BN DeStem


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram