Breda: Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk


Bij een auto-ongeluk aan de Claudius Prinsenlaan in Breda is woensdagochtend een dode en een zwaargewonde gevallen. Dat meldt de politie.

De overleden man is 32 jaar en komt uit Breda, hij was bijrijder. De bestuurder, een 29-jarige Bredanaar, raakte zwaargewond.

Een auto met daarin de twee mannen reed vanuit het centrum richting Bavel. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. De bijrijder zat bekneld en bleek te zijn overleden. Brandweerlieden hebben hem uit het voertuig gehaald.

De 29-jarige automobilist werd met onder meer botbreuken naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

De Claudius Prinsenlaan is tijdelijk afgezet voor al het verkeer. De verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

=====
112Vandaag schreef: Dode bij ernstig ongeluk Breda

Een 32-jarige Bredanaar is afgelopen nacht overleden bij een eenzijdig verkeersongeval op de Claudiua Prinsenlaan. De auto waarin hij als bijrider zat is tegen een boom gereden. De bestuurder, een 29-jarige Bredanaar, raakte zwaar gewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 04.15 uur. Een auto met daarin twee mannen reed vanuit het centrum richting Bavel. Kennelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst. Naast de traumaheli, werden ook ambulancedienst, brandweer en politie opgeroepen.

De bijrijder zat bekneld en bleek te zijn overleden. Brandweerlieden hebben hem uit het voertuig gehaald. De bestuurder werd met onder meer botbreuken naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd. Een verkeersongevallenanalist heef ter plaatse een (sporen) onderzoek ingesteld.

Bron: https://112vdg.nl/2018/05/23/dode-bij-ernstig-ongeluk-breda/
=====

Link naar video:
https://youtu.be/QycF_iJXnPs

Link naar foto:
https://images4.persgroep.net/rcs/t7mXpoMDtMaSgBfzUiXPvq-eu08/diocontent/124006920/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9Bron:  BN DeStem


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram