Breda: Ernstig verkeersongeval in Breda kost leven twee Zeeuwse vrouwen


Bij een ernstig verkeersongeval op de Graaf Engelbertlaan zijn zaterdagmorgen twee vrouwen om het leven gekomen. Het gaat om twee vrouwen (28 en 45 jaar) uit Vlissingen.

De auto waarin de twee zaten, kwam rond 09.45 uur in botsing met een andere auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Breda. Hij verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur toen hij op de afrit Rijsbergen reed, komende uit de richting Antwerpen. Daarbij kwam hij terecht op de verkeerde weghelft en knalde tegen de auto waarin de twee vrouwen zaten. Beide slachtoffers overleden ter plekke.

De 19-jarige Bredanaar en twee andere inzittenden - een 16-jarig meisje uit Breda en een 17-jarige inwoonster van Teteringen - werden met lichte verwondingen voor controle naar het Amphia Molengracht gebracht. De bestuurder is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het ongeval. Van hem is bloed afgenomen om te bepalen of hij mogelijk onder invloed van alcohol en/of drugs was.

Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De locatie waar het ongeval gebeurde, is enkele uren afgesloten geweest. Een getuige heeft verklaard dat hij de 19-jarige Bredanaar kort voor het ongeval met hoge snelheid zag rijden.

Bron:  Politie.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram