Breda: Onwel geworden vrouw botst op stadsbus


Een 72-jarige automobiliste uit Breda heeft vrijdagmiddag in haar woonplaats een stadsbus geschampt en is vervolgens achterop een bestelbus gereden nadat zij vermoedelijk onwel was geworden. De vrouw is overleden. In de bus raakte niemand gewond. Ook de bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd, meldt de politie.

Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats op de Bavelselaan. Ter hoogte van een bouwterrein werd de vrouw vermoedelijk onwel. Ze schampte de bus, die ze voorbijreed, om vervolgens achterop de bestelbus met laadbak die langs de kant van de weg stond te rijden. Inspanningen van de gewaarschuwde hulpverleningsdiensten mochten niet meer baten. De vrouw overleed op de plaats van het ongeval, vermoedelijk aan de gevolgen van een beroerte.

In de bus zaten naast een 45-jarige buschauffeur diverse passagiers. Zij zijn getuige geweest van het ongeval. Na verhoor zijn de passagiers met een andere bus verder vervoerd. De bestuurder van de bestelbus was op het moment van het ongeluk bezig geweest met laad- en loswerkzaamheden. Alle betrokkenen is slachtofferhulp aangeboden.

Bron:  Nieuws.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram