Den Haag: Doodrijder rijdt door (update)


Op de Parallelweg in Den Haag is vrijdagmiddag een 79-jarige man doodgereden. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Dat maakte de politie bekend.

Het ongeval had plaats ter hoogte van de kruising met de Wouwermanstraat. Het slachtoffer stak de weg over toen hij werd geraakt door een zwarte Volkswagen Golf. De 79-jarige overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen.

De bestuurder reed na de aanrijding door. De auto is korte tijd later in de Calandstraat in Den Haag teruggevonden. Van de bestuurder ontbreekt elk spoor. De politie hoopt aan de hand van getuigenverklaringen de veroorzaker van het dodelijk ongeluk te kunnen achterhalen


Nieuws.nl schreef:Hagenaar opgepakt na dodelijke aanrijding

Een 26-jarige Hagenaar is vrijdagavond aangehouden nadat hij met zijn auto een bejaarde had doodgereden. Een oud model zwarte Volkswagen Golf schepte rond 16.15 uur een 79-jarige man toen hij de Parallelweg in Den Haag overstak. Hij overleed volgens de politie vrijwel meteen.

De automobilist reed door zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. De auto werd later gevonden in de Calandstraat. 's Avonds meldde de eigenaar zich op het bureau. Hij beweerde dat zijn auto was gestolen, maar zijn verhaal was volgens een politiewoordvoerder 'discutabel'.

De politie gaat nu na wat er is gebeurd en of de auto inderdaad was gestolen.

Bron:  De Telegraaf


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram