Den Haag: Man overlijdt op straat (update)


In Den Haag is donderdagnacht een zwaargewonde man aangetroffen in de Waldorpstraat. Hij overleed kort daarna aan zijn verwondingen. De politie gaat ervan uit dat de man is aangereden. Zijn identiteit is nog niet bekend.

De politie trof de gewonde man rond 02.15 uur aan midden op de rijbaan van de Haagse straat. Hij overleed vrijwel meteen daarna. De politie denkt op basis van sporen dat de man is aangereden en dat de bestuurder van het voertuig is doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De Telegraaf schreef: Gewonde op Haagse straat overlijdt

Midden op de rijbaan van de Waldorpstraat in Den Haag is vrijdagmorgen vroeg een ernstig gewonde man gevonden, die kort daarna is overleden. De politie gaat er op basis van gevonden sporen van uit dat de 42-jarige Hagenaar is aangereden. Het voertuig is doorgereden. Dat meldde een woordvoerder van de politie.

De Telegraaf schreef op 30-12-2010: Man bekent doorrijden na dodelijk ongeval

Een 21-jarige Hagenaar heeft maandag bekend dat hij op 10 december in Den Haag een dodelijk ongeval heeft veroorzaakt en is doorgereden. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Het 42-jarige slachtoffer was 's ochtends vroeg op de Waldorpstraat in Den Haag ernstig gewond gevonden en overleed kort daarna. Op de plek vond de politie sporen van een aanrijding, ook de verwondingen van de man wezen daarop.

Na een tip trof de politie maandag in de omgeving van de Beresteinlaan een busje aan dat vermoedelijk bij de aanrijding was betrokken. Schade aan de bestelwagen bevestigde dit vermoeden. Toen de eigenaar hiermee werd geconfronteerd, bekende zijn 21-jarige zoon de aanrijding te hebben veroorzaakt.

Volgens de verdachte reed hij te hard en merkt hij het slachtoffer te laat op. Na de aanrijding was hij zo geschrokken dat hij doorreed. De man mocht na verhoor weer naar huis, omdat voor het veroorzaken van een dodelijke aanrijding en het doorrijden geen voorlopige hechtenis is toegestaan.

Bron:  Nieuws.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram