Deurningen - N737: Automobilist overleden na aanrijding met tractor


Bij een aanrijding tussen een tractor en een auto op de N737 bij Deurningen is vanavond de bestuurder van de auto overleden. De auto vloog na de aanrijding in brand. De weg is in beide richtingen afgesloten na de zware aanrijding.

De bestuurder van de tractor raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Gevaarlijke stoffen
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De weg is zolang tussen Frans op den Bult en Deurningen afgesloten. Naar verwachting is de rond half elf weer vrij, meldt de ANWB.

Ook werd de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer opgeroepen voor onderzoek, omdat de aanhanger achter de tractor mogelijk gevaarlijke stoffen bevatte. Daar bleek geen sprake van, vertelt een politiewoordvoerder.

TWEET:
Bij een #aanrijding tussen een tractor en een auto op de #Vliegveldstraat in #Deurningen is een persoon omgekomen. Politie doet onderzoek, de weg is zolang tussen Frans op den Bult en Deurningen afgesloten. MB

- Politie Dinkelland (@POL_Dinkelland) September 3, 2018

=====
Politie.nl schreef: Automobilist overleden na aanrijding met tractor

Bij een aanrijding tussen een tractor en een auto is maandagavond rond 19.00 uur een 20-jarige man uit Hengelo om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde op de Vliegtuigstraat en de auto vloog na de aanrijding in de brand. De bestuurder van de tractor is naar het ziekenhuis gebracht.
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/4/02-deurningen-dodelijk-ongeval.html
=====

Link naar video:
https://www.rtvoost.nl/nieuws/298068/automobilist-overleden-na-aanrijding-met-tractor-in-deurningen

Link naar foto's:
https://img.rtvoost.nl/T3/539403.jpg?w=320&h=180&bgcolor=fafbfd

https://www.telegraaf.nl/images/840x473/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/21abb6e0-afb1-11e8-a43a-4d50412069db.jpgBron:  RTV Oost


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram