Drachten: Ongeval met dodelijke afloop


Een 34-jarige man uit Litouwen is vrijdagavond als gevolg van een eenzijdig ongeval overleden. De man bestuurde een personenauto met een 27-jarige man uit Litouwen als passagier.

Op de Noorderhogeweg heeft de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en kwam na het raken van een boom tot stilstand. De 34-jarige man overleed ter plaatse. De 27-jarige werd lichtgewond en ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Nije Smellinge. De rijbaan is enkele uren afgesloten geweest voor technisch onderzoek. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft een onderzoek ingesteld.

Foto's / 112 Groningen schreef:

Bij een eenzijdig ongeval op de Noorderhogeweg bij Drachten is vrijdagavond één man (34) uit Litouwen om het leven gekomen een ander persoon raakte bij dit ongeval gewond.

Het ongeval vond rond 20.45 uur plaats. 3 ambulance's en de brandweer van Drachten kwamen ter plaatse. De klap was zo hard dat het motorblok en vooras geheel los zijn gerukt van de auto. Één slachtoffer werd door de klap naar buiten geslingerd, en is vrijwel direct aan zijn verwondingen overleden.

Bron:  Politie.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram