Eefde: Vrouw in auto komt om na aanrijding met trein


Een vrouw is zondagavond in het Gelderse Eefde aan haar verwondingen overleden nadat de auto waar zij met twee kinderen in zat was aangereden door een trein. De kinderen raakten ook gewond. Wat voor verwondingen zij hebben is nog niet bekend, maar zij waren volgens een politiewoordvoerder wel aanspreekbaar.

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur op de Damlaan. De vrouw stak bij een onbewaakte spoorovergang over en zag vermoedelijk de trein niet aankomen. Na de botsing kwam de auto in de berm terecht. Volgens een politiewoordvoerder duidt alles op een ongeval.

De kinderen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De identiteit van het dodelijk slachtoffer en de kinderen is niet bekend. Het is onduidelijk of zij de moeder van de kinderen was.

In de trein raakte niemand gewond. Door het ongeluk rijden er tussen Zutphen en Winterswijk geen treinen. De vertraging loopt volgens spoorwegbeheerder ProRail op tot een uur. Verwacht wordt dat het treinverkeer rond 22.00 uur weer volgens schema rijdt.

Bron:  Nieuws.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram