Eindhoven: Man (77) overleden na aanrijding op fietsstraat


Een 77-jarige man uit Geldrop is overleden na een aanrijding, donderdagavond op de Rielsedijk in Eindhoven. Dat meldt de politie vrijdag.

Het slachtoffer reed daar op de fiets toen hij rond halfnegen, volgens omstanders 'in volle vaart', werd aangereden door een automobilist. De man is aangehouden.

Agressief
Deze 22-jarige Eindhovenaar gedroeg zich agressief tegenover agenten en andere mensen die stonden te kijken. Volgens getuigen reed de automobilist veel te hard over de fietsstraat. Dit is een weg waar fietsers voorrang hebben en auto's slechts met een snelheid van dertig kilometer per uur overheen mogen.

De politie onderzoekt of de automobilist onder invloed was.

=====
Omroep Brabant schreef verdere: Agressieve automobilist gearresteerd na ernstig ongeval in Eindhoven

Een fietser is donderdag zwaargewond geraakt op de Rielsedijk in Eindhoven. Volgens omstanders reed een auto in volle vaart tegen de fietser op. Het slachtoffer werd met een traumaheli naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist werd gearresteerd, omdat hij agressief was tegen omstanders.

Op dat deel van de Rielsedijk mag dertig kilometer per uur worden gereden. Het is een fietspad waar de auto te gast is. Omstanders hebben tegenover de politie verklaard dat de automobilist veel te hard reed. Ze vertelden dat de snelheid zo hoog was dat de auto werd gelanceerd toen die over een verkeersdrempel reed. De auto kwam dertig meter verder tot stilstand.

Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/277218982/Agressieve+automobilist+gearresteerd+na+ernstig+ongeval+in+Eindhoven.aspx
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/277218982/Agressieve+automobilist+gearresteerd+na+ernstig+ongeval+in+Eindhoven.aspx

Link naar ffoto:
http://imgb.igcdn.nl/fb9cc371b6d640e689ea3c0e7c86f8b8/opener/Foto_Sem_van_RijsselSQ_Vision_Mediaprodukties.jpg

https://images3.persgroep.net/rcs/hbkv0Gnwe-CHtRHhwQqI4HDWuZU/diocontent/122133697/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9Bron:  Omroep Brabant


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram