Goes: Fietser overleden na botsing graafmachine


De 71-jarige toerfietser die twee weken geleden betrokken was bij een aanrijding met een graafmachine is overleden. Dit heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.

De man uit 's-Heer Arendskerke kwam op de kruising van de Verbartelweg met de Sinoutskerkseweg in botsing met de graafmachine. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De fiets van de man werd volledig vernield door de botsing.

Na het ongeluk was er onduidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer. Nadat de politie mensen om hulp vroeg, kon gemeld worden dat het om een 71-jarige man ging.

=====
HVZeeland schreef eerder: Ernstig ongeluk fietser-graafmachine Goes

In Goes is vanochtend een fietser zwaargewond geraakt bij een botsing met een graafmachine.

Het ongeluk gebeurde rond 09.50 uur bij de kruising van de Verbartelweg met de Sinoutskerkseweg. De fiets raakte zwaar beschadigd en de fietser raakte ernstig gewond. Twee ambulanceteams en het team van de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

De gewonde is met de helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Momenteel is de identiteit van de fietser nog onbekend. Het is een man met een geschatte leeftijd tussen 55 en 65 jaar. Hebt u meer informatie over de identiteit van de man of over het ongeval? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer van de politie: 06-12207006.

De weg was ter plekke rond 11.40 uur nog altijd afgesloten vanwege sporenonderzoek. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Bron: https://www.hvzeeland.nl/nieuws/36795-ernstig-ongeluk-fietser-graafmachine-goes/?utm_source=hvzeeland&utm_medium=website&utm_campaign=zie-ook
=====

Link naar video:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/36795-ernstig-ongeluk-fietser-graafmachine-goes/?utm_source=hvzeeland&utm_medium=website&utm_campaign=zie-ook

Link naar fotoserie:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/36795-ernstig-ongeluk-fietser-graafmachine-goes/?foto=110927#nieuwsbericht

Bron:  HVZeeland


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram