Gorinchem: Jongen overlijdt na scooterongeluk


Een 16-jarige jongen uit Gorinchem die vrijdagavond zwaargewond raakte bij een scooterongeluk, is overleden. Dat meldt de politie. De jongen raakte de macht over het stuur kwijt op het Hendrik Tollensplantsoen in Gorinchem.

Bij zijn val raakte de jongen drie stilstaande voertuigen. De zwaargewonde jongen is met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. De politie Rotterdam doet onderzoek naar het ongeval.

Jeugdlid SVS'65
Het slachtoffer is een speler bij voetbalclub SVS'65 uit Spijk. De vereniging laat op hun Facebookpagina weten mee te leven met de familie.
Alle wedstrijden voor zaterdag zijn afgelast. De kantine van de club is wel geopend. Iedereen die steun zoekt of stil wil staan bij het overlijden van hun clubgenootje is welkom.

=====
Politie.nl schreef: Scooterrijder overleden na eenzijdige aanrijding in Gorinchem

Tijdens een eenzijdige aanrijding vrijdagavond 28 september jl. is een 16-jarige scootterrijder uit Gorinchem om het leven gekomen.

Stockfoto
Op het Hendrik Tollensplantsoen in Gorinchem verloor rond 21.15 uur een 16 jarige scooterrijder uit Gorinchem de macht over het stuur. In zijn val raakte hij drie stilstaande voertuigen. Ambulancediensten boden direct hulp. Vervolgens werd de zwaargewonde jongen met spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. De politie eenheid Rotterdam doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen
Bent u getuige geweest van het ongeluk en heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Of heeft u meer informatie over de toedracht van het ongeval? Wij horen het graag via 0900-8844.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/29/07-scooterrijder-overleden-na-eenzijdige-aanrijding-in-gorinchem.html
=====

Link naar foto:
https://imgr.rgcdn.nl/918ac23aeceb47eb9fa57c05462850f4/opener/Jongen-uit-Gorinchem-overlijdt-na-scooterongeluk-Foto-ZHZ-Actueel.jpg

Bron:  RTV Rijnmond


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram