Hellevoetsluis - N494: Agent rijdt man van collega aan


Bij het dodelijke verkeersongeluk in Hellevoetsluis gisteren, blijkt een agent in burger de man van een vrouwelijke collega te hebben aangereden. Het 39-jarige slachtoffer overleefde het ongeluk niet. Het politiekorps Rotterdam-Rijnmond is geschokt en verkeert in diepe rouw na het bizarre ongeval.

Het fatale ongeluk vond plaats op de Kanaaldijk Westzijde in de woonplaats van beide mannen. Een 51-jarige politieman wilde in zijn Volvo links afslaan en schampte daarbij de motorrijder met de rechtervoorzijde van zijn auto. De motorrijder viel en knalde op een tegemoetkomend VW-busje. Reanimatie mocht niet meer baten.

De klap maakte een einde aan het leven van de 39-jarige truckchauffeur Dirk, die werkte bij het tanktransportbedrijf Schenk in Papendrecht. Hij laat vrouw en twee jonge kinderen na. De echtgenote is werkzaam voor het Rotterdamse politiekorps in het district De Eilanden.

Diverse directe collega’s, familie en vrienden van de politievrouw zochten haar gisteren op om haar te steunen bij het plotselinge verlies. „Haar wereld is van het ene op het andere moment ingestort. Nu blijft ze met twee kleine kinderen achter”, zo liet één van hen gisteren weten.

Bron:  De Telegraaf


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram