Hengelo: Scooterrijder komt om het leven bij aanrijding


Een 79-jarige scooterrijder uit Hengelo is vanochtend in zijn woonplaats om het leven gekomen bij een ongeluk met een lijnbus.

Het fatale ongeval gebeurde op een busbaanovergang op de Kroeskarperstraat. De overgang is beveiligd met geluid- en lichtsignalen.

Vermoedelijk heeft de man de bus niet gezien.

De Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

De politie heeft nog geen verklaring van de vijf buspassagiers kunnen opnemen, daarom worden zij verzocht zich bij de politie te melden.

=====
112 Vandaag schreef: Scooterrijder overleden na aanrijding met bus Hengelo

Bij een aanrijding tussen een scooter en een bus op de Kroeskarperstraat kwam op woensdag 13 maart een 79-jarige man uit Hengelo om het leven. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 10.15 uur. De scooter rijder reed vanaf het fietspad de busbaan op. Op dat moment passeerde een bus de oversteekplaats. Bij de aanrijding die volgde, kwam de bestuurder van de scooter om het leven. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval

Oproep aan passagiers
Op het moment van de aanrijding zat er ongeveer vijf passagiers in de bus. De politie heeft van deze mensen echter geen verklaring kunnen opnemen en roept ze daarom op om zich bij de politie te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

Bron: https://112vdg.nl/2018/03/14/scooterrijder-overleden-na-aanrijding-met-bus-hengelo/
=====

Link naar video:
https://youtu.be/nrpocvlBpC0

Link naar foto:
https://img.rtvoost.nl/T3/516034.jpg?w=320&h=180&bgcolor=fafbfdBron:  RTV Oost


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram