Landgraaf: Man (19) uit Landgraaf overleden na ernstig ongeval


Bij een eenzijdig ongeval in Landgraaf is zondagmorgen vroeg een 19-jarige jongen overleden. Hij was de bestuurder van de auto.

Een 22-jarige man uit Landgraaf raakte zwaargewond. Het ongeluk gebeurde rond 3:20 uur op de Europaweg-Zuid in Waubach. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

Zwaargewond
De auto van het tweetal sloeg door nog onbekende reden over de kop. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. De 22-jarige jongen werd uit de auto geslingerd en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Transformatorkast
Door het ongeluk raakte ook een transformatorkast beschadigd. Enkele huizen hadden daardoor tijdelijk geen stroom. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog niet duidelijk.

=====
Politie.nl schreef: Dodelijk verkeersongeval

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Europaweg-Zuid is zondagmorgen rond 3.15 uur een 19-jarige man uit Landgraaf om het leven gekomen. Een 22-jarige man uit Landgraaf raakte zwaargewond. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De auto van het tweetal sloeg door nog onbekende reden over de kop. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. Het zwaargewonde slachtoffer werd uit de auto geslingerd. De dienst verkeersongevallen analyse van de politie en forensische opsporing hebben een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/2/10-dodelijk-verkeersongeval.html
=====

Link naar video:
https://www.1limburg.nl/man-19-uit-landgraaf-overleden-na-ernstig-ongeval

Link naar foto:
https://www.1limburg.nl/sites/default/files/public/styles/media-paragraph/public/ongeval_landgraaf_2.jpg?itok=Uspf1URD

Bron:  1Limburg


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram