Laren - N332: Man toch overleden na ongeluk


Eén van de hoogbejaarde slachtoffers van het verkeersongeluk in Laren vorige week is overleden in het ziekenhuis in Enschede.

Twee bejaarde mannen uit Eibergen raakten gewond bij een botsing met een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur uit Enschede bleef ongedeerd, evenals de twee bejaarde vrouwen die achterin de auto zaten. De auto met de twee echtparen verleende geen voorrang aan de vrachtwagen en reed onverwacht de Rengersweg op. Hoe het met de tweede gewonde inzittende gaat is niet bekend.

DeStentor schreef: Twee koorleden gewond bij ongeval Laren

Bij een ongeval vanochtend op de kruising Rengersweg/Rossweg in Laren zijn twee koorleden van Stem en Klank uit Eibergen gewond geraakt. Zij waren samen met hun echtgenotes op weg naar het Ouderen Zangconcours in Gorssel. De auto van de koorleden, die overigens allemaal rond de negentig jaar zijn, kwam op de kruising in botsing met een vrachtauto.

De bestuurder van de personenauto kwam vanaf de Ampsenseweg en verleende geen voorrang aan een vrachtauto die uit de richting Lochem kwam. De auto werd in de flank geraakt. De traumahelikopter is ter plaatse geweest en heeft hulp verleend. De gewonden zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Zutphen en Enschede. Beide echtgenotes konden ter plekke worden behandeld. Het voltallige koor heeft zich na het incident teruggetrokken van het concours. Burgemeester Spekreijse van de gemeente Lochem was rond half twaalf in het sociaal-cultureel centrum in Gorssel om iedereen op de hoogte te brengen. Het concours gaat overigens wel door.

Bron:  RTV Oost


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram