Leerbroek: Automobilist (22) uit Vianen rijdt van dijk en overlijdt


Een 22-jarige man uit Vianen is om het leven gekomen nadat hij in de buurt van het dorp Leerbroek met de auto in het water terecht was gekomen.

Een getuige zag de auto vanochtend vroeg in het water liggen langs de Kanaaldijk en waarschuwde de hulpdiensten. Die ontdekten dat er nog iemand inzat. Brandweerlieden haalden de bestuurder uit de auto.

Hij is nog gereanimeerd, maar het mocht niet baten. De man overleed in de loop van de ochtend in het ziekenhuis, meldt de politie.

Het slachtoffer zat alleen in de auto. Waarschijnlijk waren bij het ongeluk geen andere voertuigen betrokken.

=====
Blik op Nieuws schreef: Man (22) overleden nadat zijn auto water inrijdt

Een 22-jarige man uit Vianen is overleden na een ongeval. Een getuige gaf op zondagmorgen 21 oktober rond 06.40 uur door dat ze een auto in het water zag bij de Kanaaldijk in Leerbroek. Hulpverleners ontdekten dat er nog iemand in het voertuig zat. Deze bestuurder overleed in de loop van de ochtend in het ziekenhuis.

Onderzoek wijst uit dat het slachtoffer alleen in het voertuig zat. Waarschijnlijk gaat het om een eenzijdig ongeval. Door nog onbekende oorzaak is de auto van de 22-jarige in het water terechtgekomen. Brandweerlieden gingen direct het water in na de melding. Na bevrijding van het slachtoffer werd begonnen met reanimatie. Helaas overleed de autobestuurder.

Bron: https://www.blikopnieuws.nl/nieuws/268012/man-22-overleden-nadat-zijn-auto-water-inrijdt.html
=====

Link naar foto:
https://imgr.rgcdn.nl/aec067e6ceda46e1820893d696dc77ff/opener/Auto-raakt-te-water-bij-Leerbroek-22-jarige-bestuurder-overlijdt-Foto-Brandweer-Schoonhoven.jpgBron:  RTV Utrecht


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram