Nieuw- Sint Joosland N57: N57 weer vrij na dodelijk ongeluk


De oprit van de N57 vanaf de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is weer vrij. De weg was eerder vanochtend dicht vanwege een dodelijk ongeluk.

Door nog onbekende oorzaak raakte een automobilist rond 07.10 uur met zijn personenauto in een bocht van de oprit van de weg. De auto kwam in het riet bij een watergang tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling, maar het slachtoffer zat niet vast in het voertuig.

Wel bleek de automobilist geen hartslag meer te hebben. Er werd gestart met reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. Vanwege het ongeluk werd de oprit al snel volledig afgesloten. Verkeer dat was gestopt mocht op een gegeven moment wel even passeren, maar pas rond half tien kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven. Het politie-onderzoek en de berging waren toen afgerond.

=====
BN DeStem schrijft: Automobilist (57) omgekomen op A58 richting Bergen op Zoom

Door nog onbekende oorzaak is maandagochtend een 57-jarige automobilist uit Vlissingen na een ongeluk op een afrit van de A58 bij Nieuw-en Sint Joosland overleden.

Dat gebeurde op de snelweg tussen Vlissingen naar Bergen op Zoom. De automobilist reed rond 07.10 uur een sloot naast de afrit in, aldus de politie.

Onwel
Het gaat om een eenzijdig ongeluk. Volgens Rijkswaterstaat zou de man onwel zijn geworden. Voorbijgangers en ambulancemedewerkers verleenden eerste hulp, maar dat mocht niet baten. De bestuurder overleed op de plaats van het ongeluk.

De verbindingsweg naar de N57 richting Veere op het knooppunt De Roode Leeuw was enige tijd afgesloten voor onderzoek.

Bron: https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/automobilist-57-omgekomen-op-a58-richting-bergen-op-zoom~a6f458b7/
=====

Link naar video:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/34975-n57-weer-vrij-na-dodelijk-ongeluk/

Link naar foto's:
https://www.hvzeeland.nl/pictures/thumbs/2/7/3/99372.jpg

https://www.hvzeeland.nl/pictures/thumbs/4/7/3/99374.jpg

https://www.hvzeeland.nl/pictures/thumbs/9/7/3/99379.jpg

Meer foto's bij de bron.

Bron:  HVZeeland


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram