Nijmegen: Vrouw (83) op scootmobiel overleden na botsing met auto


Een vrouw op een scootmobiel is dinsdag overleden, nadat ze 's middags in botsing kwam met een auto op het Steve Bikoplein in Nijmegen. Volgens de politie kwam de vrouw door nog onbekende oorzaak in botsing met een auto en raakte gewond aan haar hoofd.

Omstanders verleenden eerste hulp, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is zij later overleden.

De exacte toedracht van het ongeluk is niet duidelijk. De dienst Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan. De weg een tijdlang afgesloten.

=====
Politie.nl schreef: Vrouw overlijdt na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een scootmobiel is dinsdagavond een 83-jarige vrouw uit Nijmegen om het leven gekomen. De bestuurder van de auto, een 61-jarige man uit Nijmegen, kwam met de schrik vrij.

De botsing vond plaats rond 14:30 uur op de Steve Bikoplein. Het slachtoffer werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze in de loop van de avond overleed aan haar verwondingen. De weg was enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/5/02-nijmegen---vrouw-overlijdt-na-aanrijding.html
=====

Link naar foto:
https://imgg.rgcdn.nl/217dc679acc8497481f6fd4dd28d941d/opener/Foto-Ginopress.jpg

Bron:  Omroep Gelderland


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram