Noordgouwe: Poolse fietser (45) overleden na val (Update)


Een 45-jarige fietser uit Polen is zondagmorgen overleden na een val op de Donkereweg in Noordgouwe. Hij woonde in Zonnemaire. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Rond 05.25 uur kreeg de politie de melding dat een zwaar gewonde man naast een fiets was gevonden in Noordgouwe, ter hoogte van tennisclub 'de Haene'. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De hulp kwam te laat en de man overleed ter plaatse.

De man woonde alleen in een woning aan de Beatrixstraat in Zonnemaire, meldt de politie. Hij reed op een kleine damesfiets. Het is nog onbekend waar hij tot het ongeval is geweest.

Uit het sporenonderzoek en het rechercheonderzoek is gebleken dat de man overleden is aan de gevolgen van het ongeluk.

=====
Politie.nl schrijft: Fietser overleden door natuurlijke dood

De fietser, die zondagmorgen op de Donkereweg overleed, is op een natuurlijke wijze overleden.

De recherche heeft de omstandigheden van het ongeluk onderzocht. Zo is een sporenonderzoek uitgevoerd en zijn diverse mensen verhoord. Ook is een sectie uitgevoerd. Uit deze onderzoeken is naar voren gekomen dat de 45-jarige man uit Zonnemaire op een natuurlijke wijze is overleden. Zijn dood en de val van zijn fiets zijn een samenloop van omstandigheden. Er is geen sprake van een misdrijf. Het politieonderzoek is afgesloten.

Bron: https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2018/januari/17/08-politieonderzoek-noordgouwe.html
=====

Link naar video:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/34568-fietser-omgekomen-donkereweg-noordgouwe/


Bron:  PZC


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram