’s-Gravenpolder - N666: Motorrijder verongelukt


Bij een ongeluk op de Schoorkenszandweg (N666) bij 's-Gravenpolder is vanochtend iemand om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer is volgens de politie een motorrijder. Het ongeluk deed zich rond 07.10 uur voor. Twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen, maar de gewonde overleed ter plekke en de helikopter is daarom niet meer ter plaatse geweest.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Volgens de politie is wel duidelijk dat het gaat om een eenzijdig ongeval.

HVZeeland schreef: Motorrijder was 23-jarige man

De motorrijder die vanmorgen is omgekomen bij het ongeval's Gravenpolder is een 23-jarige man uit de gemeente Kapelle. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeluk vond rond 07.10 uur plaats op de Schoorkenszandweg. Een eerste inschatting geeft volgens de politie aan dat er bij een inhaalmanoeuvre iets verkeerd is gegaan.

Een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, komende uit de richting Ovezande wilde een auto voor hem inhalen. Hij zag daarbij de motorrijder die hem inhaalde over het hoofd. De 23-jarige man kwam ten val en overleed aan zijn verwondingen.

De politie hoopt via het sporenonderzoek de exacte toedracht van het ongeluk te achterhalen. Ook de gereden snelheid wordt onderzocht. De auto van de 20-jarige man is in beslag genomen voor onderzoek. De weg was tot 10.30 uur afgezet.


Bron:  HV Zeeland


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram