's-Heerenhoek: Slachtoffer ongeval overleden


Het slachtoffer dat op 17 juli betrokken zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval in 's-Heerenhoek is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten. Het gaat om een 25-jarige man uit Nieuwdorp.

Het ongeval vond plaats op de Lange Noordweg. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Toen de hulpverleners arriveerden zat het slachtoffer nog in de auto.

De gewonde werd per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie laat weten dat het slachtoffer afgelopen weekend aan zijn verwondingen is overleden. Hij overleed zaterdag in Rotterdam.

=====
HVZeeland schreef eerder: Zwaargewonde bij ongeluk 's-Heerenhoek

Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Lange Noordweg bij 's-Heerenhoek is dinsdagmiddag iemand zwaargewond geraakt.

Het ongeval werd rond 14.25 uur gemeld. Vrijwel direct werden twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Toen de hulpverleners arriveerden zat het slachtoffer nog in de auto. Er was gemeld dat er sprake was van rookontwikkeling, maar de brandweer constateerde dat er geen brand was.

De gewonde is per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie onderzoekt deze. Ook wordt er onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Bron: https://www.hvzeeland.nl/nieuws/35987-zwaargewonde-bij-ongeluk-s-heerenhoek/?utm_source=hvzeeland&utm_medium=website&utm_campaign=zoeken
=====

Link naar video:
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/35987-zwaargewonde-bij-ongeluk-s-heerenhoek/?utm_source=hvzeeland&utm_medium=website&utm_campaign=zoeken

Link naar foto's:
https://www.hvzeeland.nl/pictures/6/1/4/108416.jpg

https://images4.persgroep.net/rcs/kqqA-cHrYxzSuzWOOWgi4d8_Sng/diocontent/128424402/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

https://www.hvzeeland.nl/pictures/4/4/5/105544.jpg
Bron:  HVZeeland


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram