Sint Maartensdijk - N286: Duitser (67) overleden na ongeval


De 67-jarige man uit Duitsland die vrijdagmiddag zwaargewond raakte bij een ongeval in Sint Maartensdijk is overleden. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond vrijdag rond 13.20 uur plaats op de kruising van de N286 met de Oudelandseweg in Sint Maartensdijk. Het slachtoffer kwam in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen.

Het slachtoffer is na het ongeval overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hier is de man vrijdagavond overleden. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

HVZeeland schreef: Ernstig ongeluk N286 Sint Maartensdijk

Bij een ongeluk op de kruising van de N286 met de Oudelandseweg in Sint Maartensdijk is vandaag een scooterrijder ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 67-jarige man uit Duisburg, kwam na een voorrangsfout rond 13.20 uur in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen.

De scooterrijder kwam ten val en werd ter plekke behandeld door de ambulancedienst. Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar Dinteloord. Daar is het overgeladen in de gealarmeerde traumahelikopter uit Nijmegen. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de botsing. De automobilist(e) raakte voor zover bekend niet ernstig gewond.

Bron:  HV Zeeland


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram