Slootdorp: Overleden fietser is 45-jarige man uit Anna Paulowna


De fietser die gisteravond om het leven kwam bij een botsing met een tractor in Slootdorp is een 45-jarige man uit Anna Paulowna.

Kort voor het ongeval reed de fietser over de Kooltuinenweg. Nadat hij rond 19.30 uur de Molenweg was opgeslagen kwam hij in botsing met een tractor met aanhanger en ging hard onderuit.

In afwachting van de ambulance hebben omstanders geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. Na aankomst heeft ambulancepersoneel die taak overgenomen, maar desondanks is het slachtoffer op de plek van het ongeval overleden.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

=====
Politie.nl schrijft: Dodelijk verkeersongeval

Zaterdagavond vond rond 19.30 uur vond een dodelijk ongeval plaats op de Molenweg. Bij het verkeersongeval kwam een 45-jarige man uit Anna Paulowna om het leven. Het slachtoffer fietste over de Kooltuinenweg en sloeg de Molenweg op. Hier reed een landbouwvoertuig met aanhangwagen. Het slachtoffer kwam in botsing met dit voertuig en kwam ten val. Omstanders begonnen de man direct te reanimeren. Dit werd overgenomen door het ambulancepersoneel. Ondanks de reanimatie, overleed het slachtoffer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Het slachtoffer fietste over de Kooltuinenweg en sloeg de Molenweg op. Hier reed een landbouwvoertuig met aanhangwagen. Het slachtoffer kwam in botsing met dit voertuig en kwam ten val. Omstanders begonnen de man direct te reanimeren. Dit werd overgenomen door het ambulancepersoneel. Ondanks de reanimatie, overleed het slachtoffer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/6/04-dodelijk-verkeersongeval.html
=====

Link naar foto's:
https://imgnh.rgcdn.nl/e0cbd8d0ce87471a8872aec77bfbf7d2/opener/Foto-Inter-Visual-Studio-Glocal-Media.jpg

https://imgnh.rgcdn.nl/6889eafe913e4fea9bb0c54f27963568/opener/Foto-Inter-Visual-Studio-Glocal-Media.jpg

https://imgnh.rgcdn.nl/803852771e0342a3a2405937e7b5dc62/opener/Foto-Inter-Visual-Studio.jpg

Bron:  NH Nieuws


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram