Snelrewaard: Dode na mysterieus ongeluk (update)


Een man uit Gouda is om het leven gekomen na een mysterieus ongeluk in Snelrewaard, gemeente Oudewater.

Rond 0,55 uur reed een 33-jarige man uit Hekendorp met zijn auto ter hoogte van de Hogebrug toen hij een doffe klap hoorde. Toen hij stopte, bleek hij een 34-jarige man uit Gouda te hebben aangereden.

De man raakte ernstig gewond en overleed ter plaatse.

De politie hoopt dat getuigen zich melden op 0900-8844 omdat onduidelijk is hoe het ongeluk tussen de auto en de man heeft kunnen plaatsvinden.

In de buurt zijn geen lege auto's of achtergelaten fietsen of brommers gevonden en de automoblist heeft niemand zien lopen.

Op het lichaam van de Gouwenaar wordt nog sectie verricht.

De Telegraaf schreef: Dode man sliep op de weg

De 34-jarige man uit Gouda, die zondag om het leven kwam bij een ongeval, is overreden terwijl hij op de weg lag te slapen...

Dat blijkt uit het politieonderzoek, meldt het AD. De 33-jarige automobilist die de man aanreed, had dit scenario eerder al geschetst en de aard van de verwondingen van het slachtoffer bevestigen het verhaal.

De bestuurder was onderweg naar huis na zijn vakantie toen hij rond een uur 's nachts op een donkere weg over de 34-jarige man heenreed. Het slachtoffer bleek een festival te hebben bezocht, waarna hij wandelend naar huis was gegaan. Onderweg was hij echter verdwaald en oververmoeid geraakt. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bron:  RTV Utrecht


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram