Tilburg - N260: 38-jarige man uit Dongen overleden na ongeluk


De automobilist die dinsdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg, is overleden. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Dongen.

Dat liet de politie vrijdag weten. Een politiesurveillance vond dinsdagavond de zwaargewonde man op de weg. Tientallen meters verderop lag zijn zwaarbeschadigde auto in de berm. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken.

Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

=====
Omroep Brabant schreef eerder: Zwaargewonde man op de weg aangetroffen, auto ligt tientallen meters verder

Bij een ongeval op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is dinsdagavond laat tenminste een persoon gewond geraakt. Een traumahelikopter wist kort voor twaalf uur te landen bij de plek van het ongeval om assistentie te verlenen. De weg is in beide richtingen afgesloten voor onderzoek.

Een politiesurveillance trof bij toeval een zwaargewonde man aan op de weg. Tientallen meters verderop lag een zwaar gehavende auto in de berm. De Burgemeester Letschertweg lag bezaaid met brokstukken van het voertuig en spullen uit de auto, waaronder een kinderzitje.

Omdat niet duidelijk is of er nog meer slachtoffers zijn gevallen, zochten brandweer en politie de hoog begroeide bermen naast de weg af. Er werd niemand gevonden. De zwaargewonde man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een omstander is de auto van links naar rechts over de straat geslingerd en daarbij diverse keren over de kop geslagen. Meer gegevens ontbreken nog.

Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/278123722/Zwaargewonde+man+op+de+weg+aangetroffen,+auto+ligt+tientallen+meters+verder.aspx
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/278123722/Zwaargewonde+man+op+de+weg+aangetroffen,+auto+ligt+tientallen+meters+verder.aspx

Link naar foto's:
http://imgb.igcdn.nl/2115f9b18be54baabb7b15a2aff57881/opener/Het_ongeval_op_de_Burgemeester_Letschertweg_Foto_Toby_de_Kort.jpg

https://images1.persgroep.net/rcs/D9hr2za_j81XmXsCQQmRGdNhBso/diocontent/123520380/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9Bron:  Omroep Brabant


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram