Urk - N352: Vrouw (19) van Urk komt om het leven bij aanrijding


De persoon die donderdagmiddag om het leven kwam bij een aanrijding op de Domineesweg bij Urk, was een 19-jarige vrouw van Urk. Dit meldt de politie op vrijdag.

De aanrijding tussen een vrachtwagen en personenauto vond rond 14.30 uur plaats. De 19-jarige Urkse zat achter het stuur van de personenauto. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp aan het slachtoffer te verlenen, maar dat mocht niet meer baten.

De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de precieze toedracht.

=====
De Stentor schrijft: Automobilist komt om bij botsing met truck op Urk

Een automobilist is vanmiddag om het leven gekomen bij een ongeluk op de Domineesweg - N352 op Urk. Hij kwam door onbekende oorzaak frontaal in botsing met een vrachtwagen.

De vrachtwagen van een bedrijf uit Amersfoort raakte vervolgens van de weg. De bestuurder van de truck kwam met de schrik vrij. De weg is vanwege het ongeluk in beide richtingen volledig afgesloten. Bij het ongeluk was een vrachtwagen van Koller Transport, een bedrijf uit Amersfoort, betrokken.

Schrik
Het Amersfoortse bedrijf, waar zo'n 24 mensen werken, is flink geschokt na het nieuws over het dodelijke ongeluk. "Het is een hecht bedrijf, iedereen kent elkaar", vertelt een medewerker van het bedrijf. "De directeur is onderweg naar Urk om de betrokken collega te ondersteunen. Dit hakt er wel in."

Dashcam
De chauffeur, die in Soest woont, was met zijn vrachtwagen vol verpakkingsmateriaal voor een visbedrijf bijna op zijn bestemming in Urk toen het ongeluk gebeurde. Volgens de medewerker hebben alle vrachtwagens van het bedrijf een dashcam aan boord. "Dus we kunnen binnenkort het beeldmateriaal opvragen om te zien wat er gebeurd is. Uit de eerste berichten van de chauffeur heb ik begrepen dat de automobiliste op de verkeerde weghelft terechtkwam. Hij toeterde nog. De automobiliste en onze chauffeur hebben elkaar zelfs nog aangekeken."

Bron: https://www.destentor.nl/urk/automobilist-komt-om-bij-botsing-met-truck-op-urk~ad4342b0/
=====

Link naar video en fotoserie:
https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/162727/dodelijk-ongeval-op-domineesweg
Bron:  FlevoPost


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram