Venlo: Scooterrijder overleden door ongeval


Een 21-jarige man uit Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag in het ziekenhuis in Maastricht overleden aan de verwondingen die hij zaterdagavond opliep bij een verkeersongeval in Venlo. Dat maakte de politie zondag bekend.

Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur zaterdagavond op een kruising in de binnenstad van Venlo. De Venlonaar bestuurde een scooter die op de kruising werd aangereden door een auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Venray. De scooterrijder raakte daarbij zeer ernstig gewond.

Bij een aanrijding tussen een auto en een scooter in Venlo, is zaterdagavond een 21-jarige Venlonaar om het leven gekomen.


Blik op Nieuws schreef: Venlonaar overlijdt na aanrijding

De aanrijding vond rond 23.00 uur plaats toen de personenauto vanaf de Deken van Oppensingel (komende vanaf de Gasthuiskampstraat) linksaf wilde slaan naar de Goltziusstraat.

Tijdens het afslaan raakte de personenauto de scooter die op de Deken van Oppensingel reed. De bestuurder van de scooter raakte daarbij zeer ernstig gewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht waar hij in de loop van de nacht is overleden.

De bestuurder van de personenauto en z'n bijrijder, twee mannen van 19 jaar uit Venray, bleven ongedeerd.

De Deken van Oppensingel en de Goltziusstraat zijn lange tijd afgesloten geweest voor verkeer. De toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht.

Bron:  De Telegraaf


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram