Vianen: Vrouw (46) uit Vianen overlijdt na ongeluk Lekdijk


Een 46-jarige vrouw die gisteravond betrokken was bij een ernstig ongeluk op de Lekdijk in Vianen is overleden. De snorfietsster kwam rond half elf in botsing met een tegemoetkomende bromfietser (17) uit Hagestein.

Beide slachtoffers raakten zwaargewond. Meerdere ambulances rukten uit en een trauma-arts werd ingevlogen met een helikopter. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel van de vrouw uit Vianen was dermate ernstig dat zij in de loop van de nacht overleed.

Een verkeersteam van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

=====
Politie.nl schreef: Dodelijk verkeersongeval

Op zondagavond 12 augustus vond op de Lekdijk een aanrijding plaats tussen twee bestuurders van een brom- snorfiets. Een van hen kwam ten gevolge van de aanrijding te overlijden.

Rond 22.30 uur reed een bromfietser, een 17-jarige inwoner van Hagestein, over de Lekdijk komende uit de richting van Lopikerkapel. Uit de richting van Hagestein naderde een tegemoetkomende bestuurster van een snorfiets, een 46-jarige inwoonster van Vianen. Beiden zijn met elkaar in botsing gekomen waarbij zwaar letsel ontstond bij beide bestuurders.

Overlijden slachtoffer
Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel van de vrouwelijke bestuurster was dermate ernstig dat zij in de loop van de nacht overleed. Het tactisch verkeersteam doet onderzoek naar de omstandigheden rond het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/13/03-vianen-dodelijk-verkeersongeval.html
=====

Link naar video:
https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1803497/

Link naar foto's:
https://www.rtvutrecht.nl/data/image/d/2018/08/12/1711317_1024.jpg

https://www.telegraaf.nl/images/840x473/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/431c34f4-9ef3-11e8-b033-c7b8a19b4b06.jpg

Bron:  RTV Utrecht


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram