Allround meeting in Flevoland op zaterdag 8/2Datum van foto's:
Tijdstip: 12.00 uur

Op zaterdag 8 februari aanstaande is het weer zover; wederom zal er een uitgebreide flitsservice-meeting georganiseerd worden met voor ieder wat wils. Iedereen is welkom vanaf het middaguur en het totale programma zal tot in de avond duren. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je slechts aan een deel van het programma deel wilt nemen. Lees hieronder verder wat er allemaal op het programma staat.


Vanaf 12 uur 's middags zal er verzameld worden op een parkeerplaats (Ottoplein) aan De Noord in Dronten. Hier is gelegenheid tot het kennismaken met het grote aantal nieuwe forummers dat we de laatste tijd hebben mogen verwelkomen.

Ook is er hier gelegenheid tot het testen van detectoren, lasersensoren en aanverwante artikelen. Uiteraard kan er ook dit keer weer gesleuteld worden aan detectoren, op zoek naar de beste inbouwlocatie. Neem in dit geval wel zelf gereedschap mee!

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

In de loop van de middag, wanneer eenieder zijn detector goed heeft ingebouwd, zal er vertrokken worden voor een Tour-de-gatso, zoals voorgesteld door een van onze forummers. Voor deze route hebben we Flevoland en een deel van de Veluwe op het oog. Dit zijn gebieden waar nog steeds met grote regelmaat geld wordt geklopt uit de portemonnee van de lokale automobilisten.

Het is de bedoeling deze route zoveel mogelijk met lease-auto's te rijden zodat de kosten voor degenen zonder auto van de zaak nog enigszins binnen de perken kunnen blijven. Ben je in het bezit van een leaseauto geef dan in een mailtje alsjeblieft even aan hoeveel passagiers je tijdens deze rondrit kan en wilt meenemen. Rond 5 uur zullen we dan in Dronten terugkeren om aldaar het eerste deel van deze meeting af te sluiten.

Iedereen is echter van harte uitgenodigd om de meeting met ons voort te zetten! Om 18.00 uur is er plaats voor ons gereserveerd in Chinees restaurant Shanghai, Waagpassage 7, 8232 DR in Lelystad. Dit Chinese restaurant is gelegen tegenover het station in het centrum van Lelystad. Men heeft hier voor ons een heerlijk 4-gangen diner klaar staan. Een koud en warm voorgerecht, onbeperkt eten van het lopend buffet en een dessert zijn hierbij inbegrepen. De prijs voor dit etentje is € 15,- p.p. exclusief eventuele drankjes. Wil je aan dit etentje deelnemen, meld je dan hier zo snel mogelijk aan.

Na afloop van dit chinese etentje zal er dan een bijzondere puzzeltocht georganiseerd worden. Doel van de tocht is dat men een ter plekke bekend gemaakte locatie ca. 100 km verderop zo snel mogelijk weet te bereiken zonder gebruik te maken van (auto)snelwegen. Goede navigatie is dus veel belangrijker dan een snelle auto en hard rijden. De slimste is tevens vaak de sterkste in dit geval.

Bij een vorige meeting in Nijmegen was de puzzeltocht onder de enkele deelnemers een groot succes, we hopen dit keer dan ook op wat meer animo. Deze puzzeltocht zal tot in de avond duren zodat iedereen ook weer een beetje bijtijds thuis is. Dit laatste onderdeel mag je zeker niet missen!

Zoals je ziet is het een dagvullende meeting met voor ieder wat wils! We hopen dan ook dat jullie er allemaal weer bij zullen zijn! Uiteraard kun je ook aan slechts enkele van de vier programmadelen deelnemen. Voor het etentje is een aanmelding echter wel vereist, dit met het oog op de reservering.Tot zaterdag 8 februari allemaal!!!
Terug naar het reportage overzicht