Controle erasmusweg Den Haag zuidDatum van foto's:
Tijdstip: 19:30 uur

Ongeacht dat deze controle open blood stond opgesteld en ik hem al op het oog waarnaam op een kilometertje afstand zijn hier een hoop mensen op de bon gegaan. Het vervelende was dat de auto met gatso op foto 2 niet zoals normaal onopvallend was maar gewoon met politiebestickering je zou dus verwachten dat die gewoon geparkeerd stond. Mijn 975 R gaf echter al ver van te voren aan dat er iets niet helemaal klopte.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Aan de overkant was een groepje andere agenten druk in de weer met 2 laserguns, gek genoeg was die tweede lasergun maar af en toe in gebruik door een oudere agent. De rest van de tijd was die een jongere vrouwelijke agent aan het uitleggen hoe die lasergun werkt. Op aanraden van martijn ben ik nog even gaan testen met de laserdetector die standaard (gratis) is meegeleverd met de 975 en ik ben inmiddels overtuigd van de werking Martijn! Is het normaal dat je door die idioten 6 keer gemeten wordt op een stuk van 500 meter of komt dat doordat ik hem exact op 50 echte kilometers had staan en dat ik de keer daarvoor dat ik langsreed even met me camera terugflitste?

Tip voor degene die hier zijn aangehouden door de laserpatrouille: De vrouw die het grootste deel van de tijd stond te schieten was waarschijnlijk nog in opleiding en dus niet volledig gekwalificeerd om het apparaat te gebruiken. Ik verwacht dat als je op deze manier je bezwaarschrift indient je er met een sisser vanaf komt.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de fotoTekst en foto's: Barney_astra
Terug naar het reportage overzicht