Controle Zwolle op de CentuurbaanDatum van foto's:
Tijdstip: 14.00 uur

Na een korte dag werken en maar een spot dacht ik "Laat ik voor de zekerheid nog een rondje Zwolle doen". Je weet maar nooit immers met al die kliko's. Mijn reisje begon vanuit Stadshagen (waar ik woon). Vanaf de Middelweg (wat me nog steeds verbaasd dat ze daar nooit staan te laseren) ben ik de Zwarte Waterallee opgedraaid richting Centuurbaan. Aangekomen bij de Texaco met de volgens BOA's lekkere koffie begon mijn Target 550 al alarm te slaan. Hmmm geen kliko bij de shell? Wat voor alarm was dit nou weer op de K-band?? Eindje verder na de stoplichten bleef hij doordrammen.

Ah daar stond iets smerigs langs de weg. Jaja, het was de Zwolsche collecte bus ofwel de klikkende kliko. Hoe dichterbij ik kwam des te meer zocht ik naar de VW Transporter (48-VT-VB) OP een fietspad achter een zooi struiken zag ik hem uiteindelijk staan.


Dit zijn de pics genomen door struiken. Dit vanwege het simpele feit de BOA niet wou dat ik foto's maakte.Ik heb geen idee waarom maar het mocht niet. Hij zal wel geen beurt hebben gehad....Het is allemaal moeilijk te zien hoe het staat maar mocht dit dus een breedbeeld foto zijn dan zou je aan de linker kant het stadion kunnen zien. Dus een plekkie dat ik nog niet kende.

Hier een vage foto genomen zodat je de stadionhekken kon zien.

Ook de ambulancedienst moest er aan geloven. Ik was net een stukje aan het filmen en wou een handmatige foto nemen, schiet ik toevallig een ambulance die net een paar km te hard reed. Vlak daarna volgde de stadsbus :) Erg mooi om ook ambtenaren en buschauffeurs geflitst zien te worden.

Toen ik mijn reis vervolgde kwam ik over de IJsselallee terug richting Stadshagen en ook daar stond een kliko de staatskas te vullen. Toch een smerig goedje, het zal wel afval-ophaaldag zijn geweest. Ik weet het niet, maar 2 kliko's in zwolle betekent erg weinig goeds. Ook hier is melding van gemaakt, het ging om de Witte VW Transporter (11-VT-HT) met een vriendelijke BOA van een van mijn eerdere ontmoetingen aleen had ik geen tijd meer om nog effe snel wat pics te maken. Sorry mijn excuses.Tekst en foto's: ITdAnGeR
Terug naar het reportage overzicht