Emmen, Rondweg N391 net voor kruising Ermerweg; laser.Datum van foto's:
Tijdstip: 17:30u


Op de rondweg van Emmen wordt over het algemeen vlot gereden. Het laatste stukje voor de N34 mag je 60 en dat hebben de meeste mensen niet door. Ik reed er vlot door maar doordat er een auto voor me reed, moest ik gedwongen 60 rijden :-)


Daar staan ze dan, heel opvallend maar als je te hard rijd, ben je wel te laat (tenzij je om een hoekje kan kijken).

Na me netjes te hebben voorgesteld, en in het kort de visie van Flitsservice te hebben uitgelegd, was het ijs wel gebroken. Ik kreeg netjes de gelegenheid om foto's te maken mits.... Je weet wel, die gezichten ;-)

Deze mannen in blauw waren HEEL GOED BEZIG!! Ik stond er versteld van! Als er te hard werd gereden, werd de dader aangehouden en er op aangesproken, vanaf 30km/u!!!! werd er pas bekeurd. Een en al lof voor deze mannen! Geen zinloos geflits (of in dit geval; gelaser).

En alsof ze konden merken dat ik het niet geloofde... De toegestane snelheid is hier 60, de bestuurder reed 77, blijft er nog een leuk bedrag over na meetcorrectie maar toch, hij werd alleen maar aangesproken.

Er werd gecontroleerd met de bekende LaserPatrol, natuurlijk moest deze even netjes op de foto.

Helaas op deze foto niet zo goed te zien maar hij is netjes geijkt. Tot maart 2003. Ook is het netjes een Class 1 laser.

Ik wil de heren bij deze nogmaals bedanken voor de medewerking. Hopelijk worden dit soort acties in Nederland meer opgezet, is volgens mij effectiever dan na 7 weken een acceptgiro. En houden zo!Tekst en foto's: AJ
Terug naar het reportage overzicht