Radar Auto - Den Haag, LoevensteinlaanDatum van foto's:
Tijdstip: 8.30 uur

vanmorgen om 08.30 was het weer zover, wederom een controle aan de Loevesteinlaan te Den Haag. En weer een auto die hier niet eerder heeft gestaan. Weliswaar geen gloednieuwe auto, maar kenteken was onbekend. Nou ben ik zo stom geweest om het typenummer niet te onthouden, weet dat het een Toyota Carina of Avensis is. Het kenteken is (op de foto's niet te zien) RL-XB-48, kleur donkerrood.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto

Deze keer niet richting de Melis Stokelaan, maar de andere kant op. Wel weer thv bejaardencentrum Favente Deo (zeker dicht bij huis voor de heren).
De automobilisten die hier in de fout gingen, waren niet slim bezig. Moederziel alleen stond de auto aan de rechterkant in de richting van de stad. Dat betekent extra oplettendheid dus. Ik heb dan ook weinig flitsen gezien.

Omdat ik wat later was, heb ik de foto's maar van 1 kant gemaakt, vanaf de verkeerde dus, want ze zijn behoorlijk wazig. Teveel laagstaande zon! Maar wederom een nieuwe auto gespot en de herkansing voor een betere foto gaat ongetwijfeld komen.

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de fotoTekst en foto's: Twentshaagje
Terug naar het reportage overzicht